Eşsiz güzellikteki Domaniç dağları, çarşamba günü yine Ana haber bültenlerindeydi.
Allah günah yazmasında bir gururlandım pir gururlandım. 
Bu eşsiz güzellik benim memleketim düşünebiliyor musunuz ?
Haber demişken siyasetsiz olmaz. Hemen lafımızı sokalım.
Sabah kalktınız veya akşam eve geldiniz, başınızı bir partiye bağlamadıysanız ana haber bültenlerini zaplayarak izlemeye başladınız. 
Adları farklı içerikleri aynı iki ana akım var. 
Muhalif tarafta üç beş kanal ama sesleri çok çıkıyor ve ülkenin en güçlü gazetecileri bu kanallarda. 
Bu kanallar da içerik sürekli aynı; Pazardan alışveriş yapamadık. Markete gidemiyoruz, kiramızı ödeyemiyoruz, doğalgaz, elektrik faturaları…. Bu hükümet bu ülkeyi batırdı batırdı. 2002 de 2 – 3 lira olan yakıt bugün 30 – 40 lira bandında, Euro 1,50 civarındaydı şimdi 30 lira bandında… 
Söyledikleri DOĞRU MU ? 
Elimizi vicdanımıza koyup dürüstçe ahlaken cevap verecek olursak, DOĞRU !
Aman içimiz karardı bakalım bizim İHA-SİHA’lardan ne haber diyecek olursanız. Burada kanal seçeneği çok fazla 40 kadar var herhâlde.  
Bu kanallarda bildik eski gazeteci sayısı az. Gazetecilik adına pek bir şey yaptıkları da söylenemez. Ama koro halinde söylendikleri için takım gücü olarak çok daha kuvvetliler.
Bu kanallarda sürekli İHA SİHA üretiliyor. TOGG övülüyor. Savaş stratejileri anlatılıyor. Sürekli Kuzey Irak’a operasyon düzenliyor, 50 kadar terör örgütü yuvalarını dağıtıyoruz. Suriye’de Karabağ’da tarih yazıyoruz. Ha birde Avrupa Amerika battı batacak.
Söyledikleri DOĞRU MU ? 
Elimizi vicdanımıza koyup dürüstçe ahlaken cevap verecek olursak, DOĞRU !
E be kardeşim anladık işler pek yolunda gitmiyor. Ama bizde batmıyoruz. Evet doğru hayat pahalı emekliler mağdur edildi. Ama ben eskiden Bulamır’a 2 saat yaya giderken bir arabaya denk gelmezdim. Şimdi arabamla konvoy halinde gidiyorum. Başını beceren beceriyor bir şekilde. 
Bizim malum iki taraf biri açlığı yoksulluğu sefaleti görmezden geliyor, diğeri güzel olan hiçbir şeyi görmüyor. 
İşte tam da burada devreye biz giriyoruz. Domaniç Gazetesi.
Kışın Domaniç’in karlı dağları, yazın Domaniç’in yeşilliği, şırıl şırıl dereleri. Sonbaharda renk cümbüşü, Domaniç Kurbağaları V.S. V.S.  
Bizim haberleri görenler ilçemize gezmeye geliyor. Gelmişken de Domaniç el ve emek ürünlerinden almak istiyor. Soğanımız sarımsağımız, kozalak şurubumuz, kantaron yağımız var bizim . 
Tünel açın İnegöl’ işe gidelim diye bağırırken harcadığımız enerjiyi Domaniç’te yetişen ürünleri pazarlayama harcasak hem mutfak hem ülke ekonomisi kazanacak.  
Kütahya’nın en çok okuyan, gazetesine, milli değerlerine en çok sahip çıkan güzel ilçemin güzel insanları Gazete olarak 1 Kim itibarı ile yine en yükseklerdeyiz. Bunu Domaniç halkına borçluyuz. Allah tüm okuyanlardan sahip çıkanlardan, üretenlerden razı olsun. Güzel ilçemin güzel insanlarına selam olsun !