İSKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenen 2024 yılı İSKO Bölümler Arası 12. Geleneksel Voleybol Turnuvası, 5 Temmuz 2024 Cuma günü İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda yapılan final maçı ile sona erdi. 

Turnuva boyunca 8 grup ve 32 takım, toplamda 384 oyuncu, kıyasıya mücadele etti. Şampiyon takım Boya Terbiye Takımı olurken, İSKO 3 Makina Bakım Takımı ikinci, İSKO 3 İhzar Takımı ise üçüncü oldu. Turnuvanın en değerli oyuncusu ise Planlama Takımı'ndan Pelin Ildırkaş seçildi.

İlk maç, 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü İnegöl Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda oynandı. Yaklaşık 40 gün süren turnuvanın final maçı ise çalışanların ve ailelerinin yoğun katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Domaniç-Tavşanlı yolunda ilk kat asfaltlama tamamlandı Domaniç-Tavşanlı yolunda ilk kat asfaltlama tamamlandı

İSKO A.Ş. Personel Kıdemli Müdürü Sedat Binici, yaptığı konuşmada turnuvanın önemine değinerek, “8 grup ve 32 takımla başlayan turnuvamızda çalışanlarımızın arasında kurum kültürümüzün pekişmesinde, İSKO Ailesi'nin daha da anlam ve önem kazanmasına, takım ruhu ve motivasyonlarının artırılmasında, reflekslerimizin hızlı bir şekilde gelişmesine önemli bir yer edinmiştir. Mutlu insanların iş hayatında daha verimli olduklarını biliyoruz. Turnuva boyunca çalışanlarımızın takım olma, sorumluluk alma, iyi iletişim, iyi konsantrasyon, motivasyon ve davranış kontrolü gibi kişisel gelişimleri daha da pekişmiştir,” dedi.

Binici, turnuvaya destek veren İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi okul müdürlüğü, İSKO A.Ş. üst yönetimi, genel müdür ve fabrika müdürüne, İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Antrenörü Serkan Seçkin ve masa hakemi Mehmet Akbulut’a teşekkür etti. Ayrıca, turnuvaya katılan tüm takımlara, desteklerini esirgemeyen bölüm yöneticilerine, çalışanlara ve ailelerine de teşekkürlerini iletti.

Editör: Serdar Yiğit