Sakın okumayın !

Okursanız da beğenmeyin !

Beğenseniz de belli etmeyin !

Google verilerinden görüyoruz kaç kişi girip okumuş.

O yüzden de bildiğimizi, gördüğümüzü yazmaya, tarihe not düşmeye devam edeceğiz.

O yüzden de kral çıplak demeye devam edeceğiz.

Mesleğe ilk başladığım 90’lı yıllarda DİYANET uyurken, cemaatler Almanya’daki potansiyeli görmüş, dünyanın en çok cami yapan milletinin cebine elini atmış, her yere bir cami yapıyorlardı. Yine böyle bir cemaatin cami açılışı için çok büyük bir zat açılışa gelecekmiş. Bu arada bu cemaatlere en çok desteği de Alman devleti verir !

Cadde kapatıldı. Cemaat mensupları elleri önünde bağlı saygı ile o büyük zatı beklemeye başladı… Çok büyük bir limuzin araç yaklaştı. İçerden biri fırladı arka kapıyı açtı. Mis kokusu tüm havayı kaplarken, o büyük zatı görmek bize de nasip oldu. Adam aracın içinde telefonla konuşuyordu. Hani şu James Bond filmlerinde görürdük ya öyle bir şey…

Şaşkındım çünkü ben böyle bir telefonu ilk defa görüyordum… Coşkulu halktan korunarak camiye alınan büyük zatın geçtiği yerlerin öpüldüğünü duydum ama görmedim.

Sonraki yıllarda bir Alevi derneği İzzetin Doğan ve Yaşar Nuri Öztürk’ü davet etmiş. Konu Alevilik ve Sünnilik. Yaşar Hoca çıktı sahneye ve sert bir konuşma yaptı “ Alevilik te Sünnilikte benim alanım değil. Ben Müslümanım ve kuran ne diyor ona bakarım. Eğer bir gün biri çıkar ve de ‘Kuran’ın dediği olacak’ derse bu işe ne gavurlar karşı çıkar ne de dinsizler, Kuran’a en çok karşı çıkan bu mezhepçilerdir, cemaatlerdir, tarikatlardır… “ dedi. Gerçekten de yıllar sonra Kuran’ı yasaklayanların bunlar olduğunu gördük. Kuran Müslümanlığı diye bir yalan uydurmuşlar diyen cemaat ehilleri limuzin araçlarından sırça köşklerinden açık açık söylüyorlar bunu…

Ne acıdır ki “İsraf Haramdır” diyen bir dinin Türkiye Temsilcisi Diyanette bu cemaat ve Arap kültürüne uydu. Efendi hazretleri milyonluk araç filosuna milyonluk bir araç daha eklemiş. Milletin varsa parası, yoksa evi arsası tarlası sattırılarak cemaatsiz camiler yapılıyor.’ Dinde aşırı gitmeyin’ diyen Kuran’a inat, aynı kişilere defalarca hac ve umre gezileri tertipleniyor. Toplanan paralarla Kutsal Kâbe’min etrafına lüks gökdelenler yapılıyor. Hanlar hamamlar saraylar, yatlar, katlar lüks araçlar alınıyor.

Bu kadar şatafat ne Hristiyanlarda ne Yahudilerde var. Bunların inananları ne kilise yapıyor ne sinagog. Bunlar kendi dindaşları için mücadele ederken bizimkiler şatafatlı hayatlarından halka yoksulluğu övüyor, afetler ve savaşlarda ölümle burun buruna olan çocuklar içinde dualar ediyor ettiriyorlar. Milyonlarca Müslüman açlıkla sefaletle uydurulmuş savaşlarla öldürülürken dinen büyük görülen zatlar lüks içinde haremlerde, limuzinlerde alem yapıyor.

Ne dediniz ?

Dini önderlerinizi, baba parası ile şatafat içinde yaşayan züppelerle mi kıyasladınız ? Onlar da şöyle böyle yapıyor mu dediniz !