Hikâye bu ya, bir Türk iş adamıyla bir Yahudi iş adamı Avrupa'da bir restoranda yemek yemektedirler. İçeri bir dilenci girer. Türk iş adamı dilenciyi görmezden gelirken Yahudi iş adamı dilenciyi iyice bir inceledikten sonra cebinden 100 Euro çıkartıp dilenciye verir. Türk iş adamı, “Ne yapıyorsun sen ? Dilenciye bu kadar para verilir mi” diye kızar. Aradan kısa bir süre geçer içeriye bir başka dilenci daha girer. Yahudi bu dilenciyi de iyice inceledikten sonra çıkartır 500 Euro para verir. Bizim Türk iş adamı, Yahudi iş adamın bu kadar hayırsever olmasına çok şaşırmıştır…
Olacak ya yemekten sonra çaylar içilirken bir dilenci daha dalar içeri. Yahudi bunu da iyice inceler yanına çağırır, “ Utanmıyor musun dilenmeye eşek herif. Git hemen kendine bir iş bak. Sana dilenmek yakışmıyor”  diye adamı fena şekilde haşlar. 

Bizim Türk, “Arkadaş, ne adamsın ya, birine 100 Euro veriyorsun diğerine 500 son geleni de iyice bir haşlıyorsun ne ayaksın ya” diye tepkisini dile getirince. Yahudi iş adamı, “ Bak dostum birinci gelen Müslümandı. Zaten dilenmeye alışkın. Devam etsin diye fazla para verdim. İkinci gelen Hristiyan'dı. Hem iyice alışsın hem de alıştırsın diye ona fazla verdim. Son gelen Yahudi idi. Yahudi çalışması üretmesi kimselere muhtaç olmaması lazım ona o yüzden kızdım” demiş…
Buradaki mesaj ne kadar anlaşılır bilemem. Ama hikâye son derece acı ve düşündürücü geldi bana. 

İsrail'in harita üzerinde bulmaya kalksan ya gözlük ya büyüteç lazım. Minnacık bir devlet. Nüfus dersen 8 yerli 8 dışarda toplam 16 milyon kadar nüfusu var. Dini temsil oranı yüzde 02. Yaşadıkları topraklar bildiğin kurak çöl.

Dünyanın en ünlü ve en çok filozofu Yahudi. Yüzlerce markası var. Amerika'nın New York ilinin en zengin kesiminin evine de girmiş ürettiği markalar, bizim Üstübeç mahallesine de girmiş. Teknoloji, biyoloji, tıp, uzay, tohum, gübre ne ararsan ya İsrail'in ya Çin'in. 

Hıristiyanların en büyük düşmanı Yahudilerdir. Çünkü Hz. İsa'ya işkence ederek öldürüp çarmığa geren Yahudilerdir. Yahudiler binlerce Hristiyan'ı dinlerinden dolayı çok feci bir şekilde katlettiler. Hıristiyanlar güçlenince başta Almanya olmak üzere tüm Hıristiyan ülkeler Yahudileri oradan oraya sürdü. Yıllarca buldukları yerde de öldürdüler. Yahudiler 1948'de kurdukları devlette yok olup gitsinler Müslümanlar bunları yok etsinler derken onlar adeta küllerinden yeniden doğup dünyayı ele geçirdiler. Siz bakmayın bugün Amerika'nın, Avrupa'nın bunların yanındaymış gibi göründüğüne, Yahudiler her konuda bu kadar gelişmiş olmasalardı. Çoktan soy kırıma tabi olacaklardı. Filistin'de ama evdeki hesap çarşıda tutmadı. Bunu Almanya'da bir Yahudi'den dinlemiştim. 

Bu bir avuç Yahudi Müslüman alemine kan kustururken biz ne yapıyoruz. Yahudileri dualarla püskürtmeye çalışıyor. Uyduruk kefenli gösterilerle korkutmaya çalışıyoruz. Hele bir İPhone kırarak, kolaları dökerek yaptığımız protesto eylemlerimiz var ki. Utanç verici. 

Akıllı biri çıkıp, “Protestoluk ucuz kola var” dese milyonlarca kola alıp dökecek sivri akıllı var. Para verip kola alıp, Yahudi şirketi coca cola ya ne kadar kazandırdıklarının farkında bile değiller. 

Bu arada belki zamanı değil ama Domaniç sevdalısı biri olarak Domaniç demezsek olamaz. Hani bizim Domaniç'ten bir şey olmazcılarımız var ya. Yok nüfus az. Yok yolumuz yok diye zırlayıp bir şey olmaması için kendini yırtanlar. Bu bağlamda sizde İsrail'in şartları ile Domaniç'i bir kıyaslayın isterseniz. Onlar çölü nasıl yeşillendirip üretmiş. Biz yeşilimizi nasıl kurutup çöle çevirmişiz. Onlar o olmayacak yerde nasıl iş adamı olmuş dilenci besliyor. Biz varlık için de nasıl yokluk çekiyor, iş ekmek dileniyoruz !

Gelin bu işi bir kez ama bir kez daha. 

Yetmedi bir daha düşünelim isterseniz !!!